Ock

05.01.20233 tarihinde veli akademileri kapsamında velilerimize yönelik ''Madde Bağımlılığı'',''İhmal ve İstismar''  konulu seminer verilmiştir. Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Duyu Bütünleme Odası kullanımı seminerinin ikincisi okulumuz öğretmenlerine Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emine AYYILDIZ tarafından okulumuz duyu bütünleme odasında uygulamalı olarak verilmiştir.Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emine AYYILDIZ katlkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

17.12.2022 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaştrma Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından  okulumuz bahçesine voleybol, basketbol ve futbol sahalarımız çizilmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaştrma Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü' ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencileri Özel Eğitimle ilgili bilgi almak için okulumuzu ziyarette bulunmuşlardır.

Ara

Duyu Bütünleme Odası kullanımı seminerin birincisi  okulumuz öğretmenlerine Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emine AYYILDIZ tarafından online olarak verilmiştir.Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emine AYYILDIZ katlkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul temelli mesleki gelişim projesi kapsamında Protokol kuralları kursu okulumuz aday öğretmenlerine Okul Müdürümüz Nafiye Öztuğ tarafından verilmiştir.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler programı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün uhdesin de okulumuz tarafından İBB Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.Programa Kartal Kaymakamımız Abdullah DEMİR, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Harun TÜYSÜZ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan BAYRAM, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mahmut Serkan SAĞBİLİ Şube Müdürlerimiz Nuri KAYA ve Saliha TÜRKSOY, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katılım sağlamıştır. Kartal Kaymakamımız Abdullah DEMİR ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Harun TÜYSÜZ öğrencilerimizin yaptığı eserlerin sergisini ziyaret ederek öğrencilerimizden ve öğretmenlerimizden bilgi almışlardır. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Okul Müdürümüz Nafiye ÖZTUĞ gerçekleştirmiştir. Okulumuz öğrencilerinin, Kartal Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin ortaklaşa hazırladıkları ritim grupları, şarkılar, danslar, halk oyunları gösterileriyle devam ederek toplu fotoğraf çekimi ile programımız sona ermiştir. Katılımlarından dolayı Kartal Kaymakamımız Abdullah DEMİR, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Harun TÜYSÜZ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan BAYRAM, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mahmut Serkan SAĞBİLİ Şube Müdürlerimiz Nuri KAYA ve Saliha TÜRKSOY, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

25.11.2022 tarihinde veli akademileri kapsamında velilerimize yönelik Psikolojik Sağlamlık konulu seminer verilmiştir. Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

İlçe illi Eğitim Müdürlüğü'nün Öğretmenler Günü programında okulumuza atanan 12 Aday öğretmenimizin de katılımıyla yemin töreni yapılmıştır.Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Gününün önemini belirten videolar izlenmiştir. Tüm Öğretmenlerimizin emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede sürekli, etkin ve önleyici nitelikte,kurumlar arası eşgüdümün en üst seviyede sağlandığı ve toplumun tüm kesimlerinin katkı sağladığı politika ve uygulamalar mücadelenin başarısı açısından son derece önemlidir. 25 Kasım, Birleşmiş Milletlere üye birçok ülke ile birlikte ülkemizde de kadına karşı şiddetle mücadele konusunda farkındalığı arttırmak ve kurumlar arası koordinasyonu geliştirmek maksadıyla "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" olarak anılmaktadır.

#KadınaElKalkamaz

#KADES

Kas

15.11.2022 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında okulumuzun yangın tüplerinin dolum ve bakımları yapılmıştır.

Kas

Bakanlığımız Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile Türkiye 'de yaşanabilecek her türlü ölçekteki afet ve acil durumlara etkin müdahale için 12 Kasım 1999 Düzce Depreminin yıl dönümünde ulusal çapta tatbikat düzenleneceği bildirilmiştir. Bu kapsamda 11/11/2022 tarihinde okulumuzda Deprem Anı Çök-Kapan-Tutun Tatbikatı yapılmıştır.

Kas

10/11/2022 tarihinde Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla  10 Kasım Atatürk´ü Anma programı gerçekleşmiştir.

Kas

2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 27/10/2022 tarihinde Okul Müdürü Nafiye ÖZTUĞ başkanlığında  okulumuz arka bahçesinde velilerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

28.09.2022 tarihinde okulumuzun ısıtma sistemi olan kazanın veriminin arttırılması, ömrünün uzatılması, iş sağlığı ve güvenliği kriterlerine uygun olarak işletilmesi ve eğitim-öğretim döneminde ani çıkabilecek arızaların önlenmesi için bakımı ve onarımı ve periyodik kontrol ve muayenesi yapılmıştır.