Mrt

Öğretmenlerimizin, velilerimizin ve personellerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuz idaresi tarafından kutlanmıştır.

Mrt

10.03.2020 tarihinde Üsküdar Burhan Felek Spor Kompleksi'nde düzenlenen İstanbul İli Atletizm Müsabakasında okulumuz öğrencileri Lara Buket BUDAK ve Büşra TONGU 100 m koşuda İstanbul İl 1.leri olmuştur. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

25.02.2020 tarihinde Güngören Tozkoparan Spor Salonu'nda yapılan İstanbul İli Masa Tenisi Mahalli Müsabakalarına  okulumuz öğrencileri de katılım sağlamış olup 6/A sınıfı öğrencisi Lara Buket BUDAK İstanbul İl 2. si olmuştur. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen sıfır atık projesi kapsamında çocuklarımıza atıksız bir geleceğin inşa edilebileceği bilincini kazandırmak amacıyla yapılan Geri Dönüştürülebilir Atık Yarışması'na okulumuz 12/a sınıfı  öğrencilerinden Muhammet YERLİKAYA 13.02.2020 tarihinde 'Korkuluk Bıdı' materyali ile ödül almayı hak kazanmıştır.

Mrt

Kartal Kaymakamlığı tarafından 'Özel Çocuklara Aile Koçluğu Projesi' kapsamında okulumuzda özel eğitim öğrencilerinin velilerine yönelik ritim, resim ve drama alanlarında eğitim verilmektedir.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü İkaz-Alarm Tatbikatında;okulumuz personel ve öğrencilerine  sivil savunma tedbirleri ile ikaz ve alarm işaretleri, Kimyasal, biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) silahların etkileri, bunlara karşı korunma önlemleri gizleme ve karatma konularında eğitim verilip, alarm işaretleri üzerine planlı bir şekilde okul sığınma alanına toplanılmıştır.

Şbt

İMKB Mesleki ve Teknik Analodu Lisesi çocuk gelişimi öğrencileri  tarafından okulumuz öğrencilerine gözlem amaçlı ziyaret gerçekleşmiştir. Öğrenciler el sanatları ve müzik derslerinde gözlemde bulunmuşlardır.

Şbt

05.02.2020 tarihinde İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin 2019-2020 eğitim öğretim bahar yarıyılında Özel Eğitim Kurumlarında Uygulama dersinin uygulama eğitimlerini okulumuzda tamamlayacaklardır. Okulumuza gelen öğrencilere okulumuz ve öğrencilerimiz hakkında rehberlik servisi tarafından bilgilendirme yaplmıştır.

Ock

13.01.2020 tarihinde Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR ve eşi Elif DEMİR hanımefendi, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ ve Aynur SUN hanımefendi tarafından okulumuz  elsanatları , görsel sanatlar,müzik sınıflarını ve serayı ziyaret etmişlerdir.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni Savaş EVCİN tarafından Mehmet Hilmi Altay İlkokulun' da Pozitif disiplin teknikleri konusunda sunum yapılmıştır.