Nis

'23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu gösterilerle coşku ile kutlanmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

"2 Nisan Otizm Farkındalık Günü"  İlçe programı okulumuz tarafından düzenlenmiş olup, programa Kaymakamımız Sayın Edip ÇAKICI, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Mustafa KIRAÇ, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa AĞDAŞ, Şube Müdürümüz Nuri KAYA, okul müdürleri, velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerin katılım sağlamışlardır. Katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

27.03.2024 tarihinde okulumuz bahçesinde öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde geleneksel iftarımız yapılmıştır.

Mrt

06.03.2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda Rehberlik Servisi tarafından öğretmenlerimize yönelik 'Aile Dinamikleri ve Psikolojik Yapılanma' konulu seminer verilmiştir.

Mrt

05/03/2024 tarihinde okulumuzda deprem ve personel tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda öğretmenler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında kadınlarda Özel Eğitim Öğretmeni Büşra Tekin, Erkeklerde Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Özel birinci olmuştur. Keyifli geçen turnuvaya katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Halk Eğitiim Merkezi Müdürlüğüden görevlendirlen öğretmenimiz tarafından okulumuzda öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bekleyen velilerimize yönelik nakış kursu açılmıştır. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü' ne , eğitim veren öğretmenimize ve katılım gösteren velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

09.02.2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda Okul Müdürü Merih PEKOL başkanlığında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı yapılmıştır.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini amacıyla okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile sinema etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

28.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda Rehber Öğretmenleri tarafından velilerimize ve öğretmenlerimize  yönelik 'Bellek Türevleri ve İşlevleri' konulu seminer verilmiştir..

Ara

14.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda Rehberlik Servisi tarafınden Öğretmenlerimize yönelik 'Kişiler arası etkili iletişim' semineri verilmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü kutlaması  okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla coşku ile kutlanmıştır.

Kas

27.10.2023 tarihinde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan veli akademilerinin ilk semineri  Özel gereksinimli öğrenci velilerimize 'Gelişim ve Beceri Alanlarını Destekleme' konusunda okulumuz öğretmeni Selen ŞAFFAK tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ekm

12.10.2023 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ okulumuzu ziyaret etmiştir. Ziyeretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ' a teşekkür ederiz.

Ekm

11.10.2023 tarihinde okulumuz konferans salonununda Rehberlik Servisi tarafından 'Etkili Ebeveynlik' konulu seminer verilmiştir.